Erasmus+: laatste uitwisselingsbezoek aan Letland in juli 2019

3 leden van de Plaatselijke Groep Leader Vlaamse Ardennen brachten een 5-daags bezoek aan het Leader-gebied Zied Zeme in Letland. Dit bezoek kadert in het Erasmus+-project ‘Rural Skills’ en focust op uitwisseling van ervaringen en kennis tussen de 7 betrokken Leader-groepen (uit Portugal, Italië, Kroatië, Spanje en Letland). De bezochte projecten zijn vooral gericht op het ondersteunen van de lokale economie (via investeringssteun aan jonge ondernemers) en van meer sociale projecten gericht op het verbeteren van de levenskwaliteit.

Alle info omtrent het ‘Rural Skills’-project of omtrent de eerdere uitwisselingsbezoeken in kader van Erasmus+ vindt u op www.ruralskills.eu

Afsluit- en opstartmoment LEADER-periode

Op 20 augustus vond het afsluit- en opstartmoment van LEADER in Oost-Vlaanderen plaats in de Hoeve ’t Alkeveld te Zottegem. 

LEADERVlaamse Ardennen 2007-2013

LEADER Vlaamse Ardennen 2007 -2013

Meetjesland, Leie Schelde 2007-2013

LEADER Meetjesland, Leie en Schelde 2007 – 2013

 

Niet enkel werd de verhelderende video in het vorige bericht opgenomen op dit moment, ook werden de resultaten van de vorige LEADER-periode op een overzichtelijke manier voorgesteld. Klik op de afbeelding boven het gewenste LEADER-gebied om het overzicht te openen.

Interesse in de foto’s van het evenement? Surf dan naar onze Facebook-pagina.