Infosessie declareren 11 februari 2020

Op 11 februari organiseerden wij een infomoment rond de gewijzigde declaratieprocedure via het e-loket. Tijdens deze sessie kwamen vooral de nieuwe invoermethode van facturen en de extra tabbladen rond overheidsopdrachten en BTW-plicht aan bod. Je kan alles hier in de presentatie nalezen.

Opleiding ‘De plaatsing van overheidsopdrachten’

Op 25 september organiseerden wij voor onze (toekomstige) promotoren een opleiding rond de plaatsing van overheidsopdrachten. Johan Geerts van advocatenkantoor Geerts-Denayer kwam de wet op de overheidsopdrachten toelichten en duiden hoe je er praktisch bij de uitvoering van je plattelandsproject mee omgaat.

De presentatie kan je hier nalezen en downloaden.

Infosessie declareren en communiceren 11 december 2018

Op 11 december organiseerden wij een infosessie rond declareren en communiceren voor alle promotoren van plattelandsprojecten. Tijdens deze sessie bespraken we de declaratieprocedure en de richtlijnen rond communiceren en verslaggeven. Bekijk hier de presentatie.

Nieuwe LEADER-brochure

Op maandag 19 november stelden de 3 Oost-Vlaamse Plaatselijke Groepen van LEADER hun nieuwe brochure voor. De publicatie bundelt enkele opvallende projecten en sprekende cijfers van de huidige LEADER-periode. Blader hier alvast eens door de integrale digitale versie.